DE BEURS VS VASTGOED

 

Hoe kan u uw geld laten opbrengen?

U heeft geld staan op uw rekening waar u hard voor hebt gewerkt? En nu wilt u dit geld zien opbrengen? Dat kan! Uw geld laten opbrengen kan op verschillende manieren: van groepsverzekeringen tot speculeren op de beurs, obligaties beleggen of investeren in vastgoed. Deze laatste vorm van investeren is vandaag de dag zeker een meer dan waardig alternatief.

Investeren: ja, maar in wat?

Als u uw geld wilt laten opbrengen is investeren de enige manier. Velen denken meteen aan speculeren op de beurs, dit is echter risicovol en vergt voldoende financiële kennis om hier succesvol in te zijn. Bovendien bent u niet zeker van uw rendement. Daarin verschilt een vastgoedinvestering. Bij een dergelijke investering kan u vaak genieten van gewaarborgde inkomsten en een hoge rendabiliteit. Maar wat is nu het échte verschil tussen speculeren op de beurs en investeren in vastgoed? Onderstaande vergelijking zou een heldere kijk moeten bieden.

 

Speculeren op de beurs vs investeren in vastgoed

  De Beurs Vastgoed
Flexibiliteit Grote flexibiliteit. U kan gemakkelijk in- en uitstappen. Houdt hier wel rekening met het risico op verlies. Redelijk flexibel. U kan op ieder moment uw vastgoed van de hand doen. Als u kiest voor vastgoed bij REALIS dan kan u uitgaan van een vlotte verkoop, dankzij de strenge selectiecriteria van het vastgoed.
Zorgeloosheid Om te speculeren op de beurs heeft u heel wat financiële kennis nodig. Dit vraagt bovendien ook veel opvolging. Afhankelijk van het type vastgoed is een vastgoedinvestering redelijk zorgeloos tot volledig zorgeloos. REALIS staat erom gekend om volledige zorgeloze formules aan te bieden.
Rendabiliteit Een hoog rendement behalen is mogelijk, mits risico. Een gegarandeerd rendement, dat door middel van het hefboomeffect financiering ook nog verhoogd kan worden.
Zekerheid Speculeren op de beurs gaat altijd gepaard met een risico. De beurs biedt geen zekerheid. Het risicogehalte hangt samen met de grootte van het rendement. Met andere woorden, hoe hoger het rendement, hoe meer risico. Vastgoed biedt vaak veel zekerheid op vlak van rendement. Bij REALIS gelden er gewaarborgde inkomsten, waardoor u zeker bent van uw rendement. Bovendien verkleint het risico ook nog is door de strenge selectiecriteria van REALIS.

Een vastgoedinvestering: de voordelen

REALIS kiest niet alleen voor rendabele, zorgeloze en veilige projecten, maar ook voor vastgoed op slimme locaties. Onze all-in investeringsformules bieden vele voordelen:

1. Hoge rendementen

  • Hoge, aantoonbare nettorendementen
  • Bij financiering een tastbaar hefboomeffect
  • Aankoop in volle eigendom
  • Realistisch zicht op meerwaarde

 

2. 100% veilig

  • Gewaarborgde inkomsten
  • Geen kleine lettertjes
  • Centrale en slimme locaties
  • Een laag investeringsrisico
  • Geen(verborgen)kosten

 

3. Zorgeloos

  • Onafhankelijk vastgoedadvies
  • Verhuur en beheer door professionele en ervaren spelers
  • Alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen

 

Heeft u interesse in een van onze projecten of vraagt u zich af of een vastgoedinvestering wel voor u is weggelegd? Aarzel dan niet om onze projectspecialisten te contacteren.

Meer informatie