Tevreden klanten getuigen

Covimmo NV is een patrimoniumvennootschap, opgericht door artsen, waarvan Dokter Stefaan Geerts lid is. Hij getuigt: "Als artsengroep herkennen wij de acute nood aan zorgresidenties die, zoals Zorgresidentie Moutershof, uitgebaat worden als een woon- en zorgcentrum. We kozen specifiek voor dit project omwille van diverse redenen":

  • ​De ligging – Meise, Wolvertem: de gemeente is welvarend en in deze regio is er een tekort aan zorgbedden
  • De uitbater Senior Assist heeft een vlekkeloze reputatie en werd gescreend via Trends, waarin ze hoger dan gemiddeld scoren
  • Het huurrendement: een aantrekkelijk nettorendement van bij de start, alsook 5 jaar gewaarborgde huurinkomsten!
  • Het zorgeloze karakter van de investering: de verhuur en het beheer is in handen van een gespecialiseerde beheersinstantie
  • We hebben in het verleden altijd zeer correcte contacten gehad met REALIS

 

Met vriendelijke groeten, Dr. Stefaan Geerts, Covimmo NV

Ontdek in het onderstaande filmpje waarom deze klant, Marianne Dewandeleer, voor haar vastgoedinvestering resoluut voor REALIS kiest:

We zijn een jong gepensioneerd kinderloos echtpaar. Op wie moeten en kunnen wij later rekenen? In februari kregen we een reclamefolder van REALIS in de bus over de bouw van assistentiewoningen in Herent.

Op onze vraag maakten we een afspraak met Dominique die ons de nodige informatie gaf over dit project. Haar professionele aanpak gaf ons een goed gevoel en een wederzijds vertrouwen werd geboren. Niet veel later hebben wij een voorakkoord ondertekend en lag de weg naar de notariële akte open.

REALIS heeft kennis van zaken en geeft enorm vertrouwen in haar professionaliteit. Intussen is onze droom werkelijkheid geworden. Dank aan REALIS en aan Dominique voor de zeer aangename momenten.

M. & R. H.

Hallo Katrien,

Na enkele pogingen om te beleggen in vastgoed kwam ik in contact met REALIS. In tegenstelling tot andere partijen viel het me onmiddellijk op dat REALIS geen druk uitoefent om zo snel mogelijk een verkoop te willen sluiten. In tegendeel, men bleef zeer professioneel antwoorden op mijn vele vragen.

Het gevoel van veilig zaken doen in vertrouwen was hier snel aanwezig. Door de getoonde kennis van zaken, met duidelijke cijfers en berekeningen van mogelijke rendementen en verwachte trends in de markt hebben we beslist om te investeren in een service flat.

Groeten,
P.M.

Dag Katrien,

Het was een goed idee om het project persoonlijk toe te lichten. Dit was zo overzichtelijk en gedetailleerd, de presentatie zo verzorgd en de professionele uitleg zo vriendelijk, dat het ons onmiddellijk over de streep trok. De toon was nooit opdringerig en we kregen altijd onmiddellijk een duidelijk antwoord op onze vragen. Bedankt en hopelijk verloopt de verdere afhandeling nu even vlot als de stap tot aankoop.

Mvg,
S. & C. T.

Beste Jason,

Dank voor de snelle en correcte afhandeling mbt de aankoop van de units in het nieuwbouwproject van herstelkamers. De open en professionele manier van communiceren en informeren werd zeer gewaardeerd. Ik geloof sterk in een solide en rendabele toekomst van dit project, succes nog met de verdere verkoop.

Mvg,
K.T.

Beste Bradley,

Graag willen mijn echtgenote en ik u en uw team bedanken voor de attenties die we deze week woensdag van REALIS mochten ontvangen. De samenwerking en de begeleiding bij de aankoop van het vastgoed zijn zeer correct en aangenaam verlopen waarvoor ook onze dank.

Van uw aanbod u te contacteren indien er verdere vragen zijn zullen we zeker gebruik maken. Misschien tot een volgend project.

Met vriendelijke groeten,
V.D.P.

Beste,

Wij zijn nu aan de start van deze investering en hopen inderdaad dat het voor de toekomst een goede beslissing was. Indien we iemand kennen die interesse zou kunnen hebben voor een vastgoedbeleggingsplan, dan zullen we uw bedrijf zeker aanbevelen.

Het contact was uiterst klantvriendelijk en zeer professioneel.

Met oprechte dank,
A & R N.

Bonjour,

Je ne sais pas si vous vous rappelez encore de nous. Nous nous sommes rencontrés en mars 2014 pour l’achat d’une chambre à la résidence "Pleiades" et vous êtes venue chez nous à Woluwé pour la signature du compromis. Tout s’est très bien déroulé depuis lors et nous sommes contents de notre achat. J’en profite pour vous remercier pour l’envoi du coffret de vins que nous avons bien reçu la semaine dernière. Cela nous a fait plaisir.& Encore merci pour votre aimable attention et nous vous souhaitons une agréable fin de journée.

Avec notre bon souvenir,
Monsieur M.

Beste Jason,

Voor mij onderscheidt REALIS zich op twee manieren van andere vastgoedkantoren:

- REALIS is veel meer dan andere vastgoedkantoren gespecialiseerd in het betere nieuwbouwvastgoed voor de investeerder. De overzichtelijke rendementsanalyse biedt een duidelijke meerwaarde!

- Het verkoopproces verloopt eerder als een proces van adviseren en informeren. Nooit heb je als potentiële koper het gevoel om onder druk te komen om de koop af te sluiten. Dit maakt het beslissingsproces zó veel aangenamer!

Ik maak ook van de gelegenheid gebruik om jullie te bedanken voor de mooie bloemenruiker die ik mocht ontvangen!

Met vriendelijke groet,
B.D.C.

Beste,

Het was zaterdag een blij moment en heel veel opluchting om het goede nieuws over onze woning te vernemen!

We willen u en de collega's die zich achter onze zaak hebben gezet graag bedanken voor de inzet en al het werk hiervoor!

Wat ons vooral in de periode, dat we misschien wat ongeduldig waren omdat er voor ons veel van afhangt, zal bijblijven is de vriendelijke manier waarop jullie dit voor ons gedaan hebben en de sympathieke betrokkenheid die we daarbij hebben mogen ervaren! Heel erg bedankt hiervoor!

Vriendelijke groeten,
G & M

Geachte,

Graag willen wij u en uw team, in het algemeen, en uw medewerker, Jason Jacobs, in het bijzonder, complimenteren met de zeer professionele maar bovenal klantvriendelijke wijze waarop de aankoop van een woning in Bonheiden kon gebeuren.

Jason heeft zich van bij het eerste contact ten volle ingezet, niet alleen ten dienste van de verkopers maar evenzeer werden wij, als klant, met raad en daad bijgestaan. Zelden werd een dossier zo stipt en nauwgezet opgevolgd met als constante een zeer vriendelijk klantenonthaal, zowel door Jason als door de kantoormedewerkers.

De persoonlijke attenties, na ondertekening van de compromis, hebben het verkoopdossier alvast stijlvol afgesloten.

Met vriendelijke groeten,
J & P

Beste Hilde,

Investeren in vastgoed doe je zomaar niet op 1 2 3, je zoekt naar de juiste projecten om je kapitaal te laten renderen. Hier is het belangrijk dat de bedrijven, personen waarmee je in zee gaat met jou meedenken en op dezelfde golflengte zitten. Vanaf het eerste telefonisch gesprek had ik het gevoel dat ik begrepen werd, er werd onmiddellijk naar een project gezocht dat paste bij mijn investeringsprofiel. Elke afspraak werd correct nagekomen, op elke vraag kwam een passend antwoord. Je kan stellen dat REALIS een bedrijf is met een no nonsense cultuur. Het aangename was ook dat op geen enkel moment de druk op de ketel verhoogd werd om je handtekening te zetten, wanneer ik er klaar voor was kon ik het laten weten. (gelukkig was mijn pand ondertussen nog niet verkocht aan iemand anders). Ik heb samen met mijn contactpersoon diverse keren het project bezocht en werd op de hoogte gehouden van de evolutie van de werken, ook dit was leuk om de evolutie van het project te kunnen volgen. Ook na de voorlopige oplevering heb ik nog diverse keren contact gehad met mijn contactpersoon bij REALIS en ook hier had ik niet het gevoel “centen zijn binnen, trek uw plan maar”, ze volgen alles goed mee op. Kortom, het was een leuke ervaring en kan niet meteen iets negatief bedenken.

Didier Van Hoof

“Probleemloos investeren, dat is waar wij naar op zoek waren. Realis bood ons hiervoor perfecte oplossingen: na een eerste investering in een studentenkamer in Leuven (project WOOW), hebben wij onlangs in YUST geïnvesteerd, een innovatief en weldoordacht concept met verhuurgarantie op lange termijn. Precies waar wij naar op zoek waren! Het bood ons een combinatie van een goede investering op een toplocatie die volop in ontwikkeling is, met een voor ons zorgeloos rendement.

Wat ik vooral waardeer mijn interacties met Realis is de professionele, vriendelijke en ongedwongen benadering. Er wordt tijd genomen om weldoordachte beslissingen te kunnen nemen, helder en duidelijk gecommuniceerd en de koper de tijd/ruimte gegeven om een beslissing te nemen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaring. Daarnaast overspoelt Realis zijn klanten niet met informatie. Communicatie is zeer gebalanceerd. Zo zijn nieuwsbrieven normaliter een doorn in mijn oog, maar jullie nieuwsbrieven hebben een goede frequentie (eerder weinig dan veel en dus prettig) en geven me toch het gevoel te allen tijde vinger aan de pols te houden met de verschillende projecten die jullie aanbieden.

Op basis van mijn ervaring, zou ik zeker Realis aanbevelen aan eenieder die interesse heeft om zorgeloos in vastgoed te investeren" - A. M.