U werkt hard voor uw inkomsten, dus waarom zou u uw geld ook niet laten werken? Terwijl u naarstig spaart, slinkt de waarde van uw spaargeld ieder jaar. Om uw centen te laten renderen, zijn er verschillende opties mogelijk: van speculeren op de beurs tot beleggen in obligaties of groepsverzekeringen. Maar heeft u al eens aan een investering in vastgoed gedacht?

geld laten opbrengen

Uw spaargeld verarmt in sneltempo

U ziet het bedrag op uw spaarrekening niet letterlijk dalen, en toch verliest u geld wanneer u uw vermogen gewoon bij uw bank parkeert. Dat komt door de inflatie die ieder jaar weer genadeloos toeslaat. De invloed van de dalende koopkracht heeft een groter effect op uw spaargeld dan de povere rentevoet van 0.11% die u nog krijgt. In de toekomst kan het zelfs zijn dat de rente voor particulieren negatief wordt, zoals in Nederland al het geval is. 

U kunt ingrijpen

De enige manier om uw geld te laten opbrengen is door te investeren, en dat kunt u op verschillende manieren doen. Opties zoals speculeren op de beurs houden altijd een risico in en vereisen toch heel wat kennis van de huidige bedrijfscultuur. Andere mogelijkheden zoals een levensverzekering zijn minder liquide. Bovendien bent u nooit zeker van het rendement. Met een vastgoedinvestering daarentegen kunt u wél rekenen op een hoge rendabiliteit, vaak zelfs met gegarandeerde inkomsten.

De voordelen van een vastgoedinvestering

Bij REALIS kiezen we niet alleen voor vastgoed op een slimme locatie met een hoog rendement, maar ook voor veilige en zorgeloze projecten. Onze all-in investeringsformules bieden verschillende voordelen.

hoog rendement
Een hoog rendement
 • hoge, aantoonbare nettorendementen
 • tastbaar hefboomeffect bij financiering
 • aankoop in volle eigendom
 • realistisch zicht op meerwaarde
veilig investeren
100% veilig
 • gewaarborgde inkomsten
 • geen kleine lettertjes
 • centrale en slimme locaties
 • een laag investeringsrisico
 • geen (verborgen) kosten
zorgeloos investeren
Zorgeloos
 • onafhankelijk vastgoedadvies
 • verhuur & beheer door professionele, ervaren spelers
 • alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen

Wilt u uw spaargeld ook laten opbrengen?

Bij REALIS maken we altijd een stappenplan op maat voor u investeert in een project. Zo heeft u een gedetailleerd zicht op het rendement. Uiteraard houden we altijd rekening met belangrijke factoren zoals fiscaliteit, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren. We houden namelijk niet van schattingen, maar staan op zekerheid.

Heeft u interesse in een van onze projecten of vraagt u zich af of een vastgoedinvestering wel voor u is weggelegd? Aarzel dan niet om onze projectspecialisten te contacteren.

Unieke investeringsprojecten

Heeft u een vraag over investeren of wonen in één van de REALIS-projecten en wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze ervaren projectspecialisten?

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.