Een centrale ligging dicht bij de campus, een eigen badkamer en een gezellige leefruimte, meer heeft een student toch niet nodig? REALIS biedt hypermoderne studentenflats aan in Leuven en Brussel – twee van de grootste studentensteden waar de vraag naar studentenkoten het aanbod sterk overstijgt. Studentenflats zijn een van de meest inflatiebestendige investeringen. Met het RIS-label van REALIS houdt u het investeringsrisico dus steevast beperkt.

Studentenflats
Heeft u al eens nagedacht over een investering in studentenflats?

Alsmaar meer studenten gaan op kot, de vraag naar studentenflats stijgt exponentieel en daar ziet REALIS enkel voordelen in, want zo bent u zeker van maandelijkse huurinkomsten. Nu genieten van huurinkomsten, nadien de flat aan uw (klein)kinderen laten tijdens hun studie om daarna verder te verhuren of te verkopen met een mooie winst? De Real Estate Investment Advisors van REALIS helpen u bij uw keuze. Voor de exploitatie kunt u bij elk project rekenen op de jarenlange ervaring van een externe, gespecialiseerde partner.

Investeren in studentenflats?
De voordelen op een rijtje
  • Toplocaties dicht bij de populairste campussen in Leuven & Brussel
  • (Ver)huurgarantie
  • Nieuwbouwprojecten met kwaliteitsgarantie
  • Hoog aantoonbaar nettorendement
  • Eigen gebruik mogelijk
  • Verhuur & beheer door gespecialiseerde instantie

Investeren bij REALIS, investeren in de toekomst

REALIS biedt niet eender welk type vastgoed aan.
Alle REALIS-projecten worden aan strenge voorwaarden onderworpen. De ervaren specialisten van REALIS screenen en analyseren bij elk project nauwgezet de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfortniveau en nog andere pijlers die niet enkel de waarde bepalen van uw investering, maar ook de toekomst en duurzaamheid. Of u nu kiest voor één unit of een volledig complex, de REALIS-adviseurs geven zich altijd 100% voor uw project.

Ontdek de projecten