Residentie Botanic - Assistentiewoningen

BONUS ACTIE!

Klinkt 3 jaar lang gratis zorg, diensten, syndicus en gemeenschappelijke delen als muziek in uw oren? Wees er snel bij want er zijn nog maar 2 assistentiewoningen te koop! Ontdek uw nieuwe woning in een prachtige natuurlijke omgeving en assistentie op maat.

Kom meer te weten

Wonen of investeren in een luxueuze erkende assistentiewoning in een groene oase? Ontdek Residentie Botanic met uitgebreide diensten en zorg.

Geniet van vandaag. Investeer in morgen.

Uitverkocht!

--

Ontdek de gloednieuwe erkende assistentiewoningen in Puurs, waar hoogstaande architectuur, sustainable solutions in duurzaamheid, een prachtige natuurlijke omgeving en assistentie op maat samenkomen. Door de unieke combinatie van vastgoed en zorg is Residentie Botanic 1 een wijze investering met het oog op de toekomst. Met alle voorzieningen en verbindingswegen dichtbij is dit een toplocatie voor bewoners en investeerders.

54Assistentiewoningen
90%Reeds verkocht
vanaf6,20%Nettorendement na korting ²
Levenslang in comfort wonen.
In de erkende assistentiewoningen van Residentie Botanic krijgen bewoners de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid en met de ondersteuning die het moment vereist. Voor ondersteuning en zorg kunnen bewoners altijd rekenen op Zorgbedrijf Vlaanderen, specialist in de uitbating en verhuur van erkende assistentiewoningen. Als professionele partner biedt Zorgbedrijf Vlaanderen een brede waaier van diensten aan.

De basisdienstverlening bestaat uit:

Butlerdiensten
Een persoonlijke woonassistent voor coördinatie en administratie diensten. 24/24 en 7/7 telefoonpermanentie.

Emergency Service
Dag en nacht een kwalitatief noodoproepsysteem. Crisis- en overbruggingszorg.

Community Activities
Activiteiten die sociale netwerk bevorderen. Het aanbod is rijkelijk en divers.

In Residentie Botanic kunnen bewoners ook gebruik maken van volgende optionele services
Alleen gebruikte diensten worden aangerekend.

Delivery Services zoals het leveren van boodschappen, medicatie en maaltijden, maar ook huishoudhulp met dienstencheques en klusjesdienst, begeleiding naar dokter, apotheek, winkel, kapper, ..., persoonlijke verzorging, thuisverpleging, noodoproepsysteem, ...

Residentie Botanic - Assistentiewoningen
Rust en ruimte ontmoeten elkaar.

De luxueuze erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers liggen aan de rand van een uitgestrekt park. Naast uw eigen woning kan u ook gezellig vertoeven in de Shared Spaces

Hier bevindt zich het kloppende hart dat de bewoners met elkaar verbindt, om zo een echte community tussen de bewoners te creëren. Deze filosofie van samenhorigheid uit zich door via verschillende pijlers te bouwen aan een divers aanbod. Zo is er voor ieder wat wils.

Naast de gezellige Shared Spaces is er ook een trendy bar waar échte levensgenieters met open armen worden ontvangen voor een drankje en een babbeltje. Natuurlijk is er ook een polyvalente ruimte om familie en vrienden te ontvangen, een feestje te geven of gewoonweg voor uw kapper of pedicure. 

Ontdek het project
Een investering met mooie vooruitzichten.
In 2030 is een kwart van de Belgen meer dan 65 jaar oud. Tegen 2050 is dat zelfs de helft. Terwijl het aantal senioren en actieve medioren toeneemt, stijgt ook de vraag naar betaalbare, aangepaste woningen. Investeer in de luxueuze assistentiewoningen van Residentie Botanic en geniet van de maandelijkse huuropbrengsten, en later van de meerwaarde na verkoop.

Voor investeerders zijn de voordelen talrijk:
Rendabel
Rendabel
  • Hoog aantoonbaar nettorendement na korting vanaf 6,20% 2
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Zicht op meerwaarde door uitstekende locatie
  • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Fiscaal voordelig: verlaagd btw-tarief van 12% en vrijstelling op onroerende voorheffing 1
Veilig
Veilig
  • Verhuurgarantie 3
  • Minimaal risico op leegstand door verhuurpool
  • Medioren en senioren zijn stabiele huurders
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Verhuur en uitbating door Zorgbedrijf Vlaanderen
  • Genieten van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen ervan
Residentie Botanic - Assistentiewoningen
Prijzen vanaf € 199.650(excl. btw en kosten)
Ontdek Residentie Botanic - Assistentiewoningen

De erkenning als kwaliteitslabel voor eigenaars en bewoners.

De flats van Residentie Botanic zijn stuk voor stuk erkende assistentiewoningen, conform de strenge wettelijke normen die hiermee gepaard gaan. De erkenning, toegekend door het Agentschap voor Zorg en Gezondheid, garandeert een kwalitatieve dienst- en zorgverlening door een professionele beheersinstantie, een toegankelijke, drempelluwe omgeving en de mogelijkheid om levenslang in de flats te wonen.

Voor eigenaars brengt de erkenning naast een kwaliteitsgarantie ook fiscale voordelen met zich mee. Zo kan men genieten van een verlaagd btw-tarief van 12% en een vrijstelling van onroerende voorheffing 1.

Bovendien heeft Residentie Botanic tal van Sustainable Solutions in duurzaamheid. Zo worden er oplaadpunten voor scootmobielen voorzien en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van LED-verlichting. Ook wordt er gewerkt met thermische en akoestische isolatie die beter scoren dan de opgelegde norm. Het gaat zelfs nóg verder. Overal werden groendaken voorzien die het grondwater recupereren. Residentie Botanic is klaar voor de toekomst!

De centraal gelegen groene oase.

Residentie Botanic
Hoek Veurtstraat – Molenheide
2870 Puurs (Breendonk)

De groene omgeving van Residentie Botanic is een blikvanger. Het woonproject heeft een prachtige, rustgevende binnentuin en is rechtstreeks verbonden met het nabijgelegen park.

Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de bewoners van de rustig gelegen Residentie Botanic kunnen in alle comfort kiezen hoe ze op hun bestemming geraken. Via de A12 zijn Brussel en Antwerpen dichtbij, en in het nabijgelegen Puurs zijn er rechtstreekse treinen naar Mechelen, Leuven, Sint-Niklaas en Antwerpen.

Het centrum van Breendonk bevindt zich op wandelafstand. Wie zich moeilijk kan verplaatsen of weinig tijd heeft, springt snel even binnen in de Louis Delhaize op de site. Zo heeft elke bewoner zelf alles binnen handbereik.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Agrarisch gebied. Volgens gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning. Volgens gewestplan Mechelen: Agrarisch gebied; volgens gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan: Tuinstrook; Agrarisch gebied; Gebied voor gemeenschapsvoorzieningen; Ontsluiting - Publieke doorsteek; Zone voor wegenis, Woongebied voor meergezinswoningen, diensten en handel; Zone voor woonerven; Parkgebied; Woongebied voor geclusterde woongroepen; Woonreservegebied.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.