Residentie Van Gaver - Appartementen in Brussel
Appartementen in Brussel

Residentie Van Gaver

Investeren in zekerheid in hartje Brussel!

Wilt u een veilige haven voor uw zuurverdiende spaargeld?

Dan biedt REALIS u een slimme en winstgevende mogelijkheid met gegeerde appartementen op een toplocatie. Investeert u met REALIS in wooncomplex Residentie Van Gaver1? Dan wordt u eigenaar van een modern appartement in een opkomende stadswijk. We screenen onze projecten zorgvuldig en laten niets aan het toeval over. Bovendien ligt Residentie Van Gaver op een strategische locatie nabij historisch erfgoed en culturele instellingen, uitgaansmogelijkheden, winkels, restaurants… Kortom: de ideale stek voor stadsmensen!

vanaf7,65%nettorendement²
prijzen vanaf€ 163.750
strategischelocatie
Residentie Van Gaver - dé stek voor stadsmensen
Residentie Van Gaver is een elegant wooncomplex met 8 prachtig gerenoveerde appartementen

Met de Koninklijke Vlaamse Schouwburg als buur ligt Residentie Van Gaver op een steenworp van Tour & Taxis, de Nieuwstraat, … duik in de rijkdom van Brussel! Daarbovenop ligt de residentie vlakbij het Sint Katelijneplein, één van de gezelligste pleinen van Brussel. Geen wonder dat de buurt van Residentie Van Gaver zo populair is. Deze trend is al een tijd gaande maar wordt nu ook zeer merkbaar. Creatieve ondernemers, hippe gezinnen en ambitieuze yuppies zoeken hier hun warm nest. Met de huidige tendensen zal kwalitatief centraal wonen steeds meer aan populariteit winnen. .

Uw voordelen
Door te investeren in Residentie Van Gaver verzekert u uw toekomst.
Residentie Van Gaver
Prijzen vanaf € 163.750 (excl. kosten) – Verkoop onder registratie
Ontdek Residentie Van Gaver
Locatie
Ontdek de fantastische buurt die Residentie Van Gaver omringt. Profiteer van de centrale ligging en tal van faciliteiten die te voet bereikbaar zijn. De rustige Van Gaverstraat ligt namelijk midden in een bruisende, hippe wijk met tal van gezellige bistro’s, cafés, winkels enzovoort. Trek erop uit om nieuwe ervaringen op te doen! Residentie Van Gaver is de ideale stek voor stadsbewoners die gek zijn op cultuur, architectuur en eersteklas wonen. Bovendien wordt de residentie omringt door mogelijkheden van openbare mobiliteit. Het station Brussel Noord is te bereiken op 12 minuten wandelen. Verschillende metrohaltes zijn zelfs op 3 à 4 minuten wandelen te vinden. Liever met de fiets op pad? Er zijn meerdere stations van de Villo-deelfietsen in de buurt.

Adres: Hooikaai, 1000 Brussel

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

(1) Voorwaarden en (stedenbouwkundige) info op aanvraag of via www.realis.be.
(2) Gem. op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Excl. kosten (verkoop onder registratie).

Stedenbouwkundige info: Gemengde zone

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897