Residentie Steen - Assistentiewoningen

REALIS DIRECT met corona-bonus!

Krijg, bovenop uw vast rendement, een EXTRA rendement van minstens €1.500! Voor onze geselecteerde projecten krijgt u, vanaf de akte, een vast en gewaarborgd rendement. Daarbovenop zal uw rendement van de eerste maand opgetrokken worden door REALIS met een EXTRA inkomen. Onze Corona-bonus is dus met andere woorden een concrete en tastbare boost van uw inkomsten, bovenop het rendement dat uw investering oplevert.

Kom meer te weten

Steengoed leven in Steenokkerzeel.
Zo lang en zo zelfstandig mogelijk.

Steenokkerzeel verwelkomt in de Mulslaan een gloednieuwe residentie met 32 erkende assistentiewoningen, Residentie Steen1. In deze moderne residentie kunt u als 65-plusser in alle comfort wonen en krijgt u ondersteuning waar nodig, gewaarborgd door de ervaringsrijke zorgpartner AW PRO. De erkende assistentiewoningen hebben 1 of 2 slaapkamers, een privéterras en genieten van heel wat daglicht.  Dankzij de centrale ligging aan het gemeenteplein heeft u hier alles binnen handbereik: supermarkten, banken, eetgelegenheden, recreatiemogelijkheden en nog zoveel meer. Via de nabijgelegen invalswegen (E40 en E19) staat u bovendien in ongeveer een half uur in centrum Brussel of Antwerpen.

32erkende assistentiewoningen
vanaf 26,74%nettorendement
Prijzen vanaf 3€ 223.144
Blik op later, services op maat
Residentie Steen biedt voor elke levensgenieter wat wils: een uitgebreid aanbod aan woon-, zorg- en comfortservices, verzorgd door de doorgewinterde zorgexpert AW PRO. Naarmate we een dagje ouder worden, kunnen we al eens wat hulp gebruiken bij dagelijkse klusjes en dat is exact wat AW PRO hier voor zijn rekening neemt. Neemt uw hulpvraag toe? Dan groeit de zorg van Residentie Steen met u mee. Zorgeloos en ondersteund wonen, het kan!

Noodoproepsysteem in elke flat

Aanwezige woonassistent voor de coördinatie en administratie

Crisis- en overbruggingszorg

Culturele en sportieve activiteiten die een sociaal en actief leven stimuleren

Optionele diensten:
Maaltijden aan huis, poetshulp, was- en strijkhulp, klusjesdienst, ...

De erkenning als kwaliteitsgarantie

De assistentiewoningen van Residentie Steen zullen de erkenning dragen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid. Deze erkenning garandeert een kwalitatieve dienst- en zorgverlening conform de strenge wettelijke normen. Residentie Steen is hiermee een toegankelijke, drempelluwe omgeving waar levenslang, comfortabel wonen niet enkel een droom is, maar ook realiteit wordt. Voor eigenaars brengt de erkenning naast kwaliteitsgarantie ook enkele fiscale voordelen met zich mee zoals een verlaagd btw-tarief van 12% op de constructie 1. Bovendien bent u als eigenaar van een erkende assistentiewoning vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Residentie Steen
Ruime woningen met eigen terras

De erkende assistentiewoningen van Residentie Steen beschikken over een ruime oppervlakte, 1 of 2 slaapkamers en elk een eigen terras. Bovendien is er een ondergrondse parking aanwezig.

In de gemeenschappelijke ruimtes vinden de bewoners een verlengstuk van hun privéruimte. Ze kunnen er de andere bewoners ontmoeten in de lounge- en ontspanningsruimte of tot rust komen in de gemeenschappelijke binnentuin met moestuin. Dat Residentie Steen op duurzaam speelt, wordt niet enkel duidelijk door de moestuin waar iedereen eigen groenten kan telen, maar ook door de prachtige groendaken en de zonnepanelen die de gemeenschappelijke delen voorzien van elektriciteit. De buitenzijde van het gebouw wordt afgewerkt met een tijdloze witte gevelbekleding en aluminium schrijnwerk voor een eigentijdse, moderne look en feel.

Ontdek Residentie Steen
Erkende assistentiewoningen van de bovenste plank
Waarom investeren in een erkende assistentiewoning van Residentie Steen meer dan de moeite loont
Wie investeert in een erkende assistentiewoning van Residentie Steen, kan rekenen op heel wat voordelen en zekerheden. Trekt u onmiddellijk in het appartement? Dan geniet u niet enkel van een zorgeloos leven in een prachtige omgeving, maar krijgt u er een elektrische fiets 4 bovenop! Lanceert u de woning liever eerst nog enkele jaren op de huurmarkt, dan kunt u het eerste jaar rekenen op gewaarborgde huurinkomsten 5. U hoeft zich overigens nooit om verhuur en beheer te bekommeren. Dit wordt namelijk overgenomen door de professionele zorgpartner AW PRO.
Rendabel
Rendabel
 • Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 6,74%2
 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
 • Verlaagd btw-tarief van 12% op de constructie1
 • Vrijstelling op onroerende voorheffing1
 • Realistisch zicht op meerwaarde door uitstekende locatie
Veilig
Veilig
 • 1 jaar huurgarantie5 of elektrische fiets van topkwaliteit4
 • Een stabiel, zorgzaam en kapitaalkrachtig huurpubliek
 • Laag investeringsrisico
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Geniet van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen
 • Verhuur en beheer door de professionele zorgpartner AW PRO
Alles wat u nodig heeft op wandelafstand van uw nieuwe woning

Residentie Steen
Mulslaan 30-32-34
1820 Steenokkerzeel

Residentie Steen is centraal gelegen aan het gemeenteplein van Steenokkerzeel. Op wandelafstand van uw nieuwe heimat vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft: supermarkten, bakkers, banken, eet- en recreatiemogelijkheden… Elke zondag is er een uitgebreide versmarkt met groenten, fruit, vis, vlees en zoveel meer. De residentie is vlot bereikbaar via de nabijgelegen invalswegen (E40 en E19) en in ongeveer een half uur staat u met de wagen in het centrum van Brussel of Antwerpen. Ook het openbaar vervoer brengt u snel naar uw bestemming. De bus stopt aan de residentie en brengt u in minder dan tien minuten naar het dichtstbijzijnde station (Kortenberg), waarvan u naar alle uithoeken van Vlaanderen reist.

In Steenokkerzeel zal u zich geen seconde vervelen en krijgt u de kans om een actief leven aan te houden. Naast de activiteiten die de zorgpartner AW PRO organiseert, biedt ook de gemeente hier heel wat uitstappen en recreatie aan– al dan niet in samenwerking met andere verenigingen en organisaties. Fietsen, petanque, ontmoetingsdagen, het Praatcafé, zwemlessen, golfen en ga zo maar door.

Informatie aanvragen

Prijzen vanaf € 223.144 3

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht. Ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Excl. kosten en btw.
(4) Actie uitgaande van de promotor en geldig vanaf 7/05/2018 tot einde voorraad.
(5) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.