De Veiling - Assistentiewoningen
Kom thuis in Hoogstraten.
’s Werelds bekendste aardbeienstreek.

20 ruime, erkende assistentiewoningen te koop in hartje Hoogstraten.

Op de hoek van de Katelijnestraat en de Loenhoutseweg vindt u binnenkort de gloednieuwe Residentie De Veiling1. Dit kleinschalige project telt 20 erg ruime assistentiewoningen, voorzien in alle comfort. Met een gemiddelde oppervlakte van 81,86 m2 bieden deze woningen heel wat meer ruimte dan het wettelijk verplichte minimum van 40 m2. De meeste hebben zelfs een zonnig privéterras dat uitkijkt op de wijde Kempische groene omgeving. Een garantie voor rust en kalmte en toch slechts op een boogscheut verwijderd van het bruisende centrum van Hoogstraten. En ook een garantie voor een zorgeloos leven, want er is een brede waaier aan zorg- en comfortdiensten voorzien. Kortom, een gedroomde nieuwe thuis of unieke investeringsopportuniteit.

20Assistentiewoningen
vanaf5,05%Nettorendement 2
prijzen vanaf 3€ 250.200(excl. btw en kosten)
Heerlijk vertoeven in alle comfort.
In de assistentiewoningen van Residentie De Veiling voelt elke bewoner zich snel thuis. Hier krijgt u de mogelijkheid om in alle vrijheid te wonen met de nodige ondersteuning, zorg en services. Voor elk van deze aspecten kan gerekend worden op de betrouwbare zorgpartner AW PRO, specialist in uitbating en verhuur van erkende assistentiewoningen. De erkenning door het Agentschap Zorg en Gezondheid garandeert hierbij niet enkele de service, maar ook de toegankelijkheid, huiselijkheid en transparantie. Voor elk van de bewoners biedt AW PRO talloze zorg- en comfortdiensten aan.

Aanwezige woonassistent die de coördinatie en administratieve diensten op zich neemt

De klok rond telefoonpermanentie en digitale woonassistent voor snelle schakeling

Noodoproepsysteem in elke flat

Crisis- en overbruggingszorg

Organisatie van sociale en culturele activiteiten ter bevordering van een actief sociaal leven

In Residentie De Veiling kunnen bewoners ook gebruik maken van volgende optionele diensten. Alleen gebruikte diensten worden aangerekend.

Maaltijden aan huis, poetshulp, was- en strijkhulp, klusjesdienst, ...

De Veiling - Assistentiewoningen
De ideale samenvloeiing van rustieke rust en sprankelend stadsleven.

De erkende assistentiewoningen van Residentie De Veiling beschikken over een ruime oppervlakte tussen 72 en 90 m2. Reken hierbij de lichtrijke gemeenschappelijke ruimtes zoals de tuin en lounge, en u beseft al snel dat Residentie De Veiling een fantastische woonomgeving is. Voor elke bewoner is er ook ondergrondse parkeermogelijkheid voorzien.

Zin in wat meer animo? Geen probleem. Sla een praatje met de andere bewoners in de leefruimte, geniet van een verfrissend drankje op het aangrenzende terras of trek de stad in! Het stadscentrum bevindt zich namelijk op wandelafstand, maar is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte vindt u eenvoudigweg aan de overkant van de straat. U merkt het wellicht al, in Residentie De Veiling is het elke dag genieten door de uitstekende combinatie van rustieke rust en sprankelend stadsleven.

Een robuuste investering voor uw toekomst
Residentie De Veiling kan ook dienen als appeltje voor de dorst. U kunt er onmiddellijk intrekken of de woning (tijdelijk) lanceren op de huurmarkt en zelf kiezen wanneer u er later gaat wonen. Zo ligt u geen moment wakker van de lange wachtlijsten voor assistentiewoningen.  Investeer in een erkende assistentiewoning van Residentie De Veiling en geniet van maandelijkse huurinkomsten of latere meerwaarde na verkoop. Bovendien zijn verhuur en beheer in handen van een professionele beheersinstantie, dus volledig zorgeloos.

Voor investeerders zijn de voordelen talrijk:
Rendabel
Rendabel
 • Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 5,05% 2
 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Aankoop in volle eigendom
 • Mogelijkheid tot eigen gebruik op elk moment
 • Verlaagd btw-tarief van 12% op de constructie & 10% registratie op de grond1
 • Vrijstelling op de onroerende voorheffing1
 • Realistisch zicht op meerwaarde door uitstekende locatie
Veilig
Veilig
 • Verhuurgarantie 4
 • Een stabiel, zorgzaam en kapitaalkrachtig huurpubliek
 • Laag investeringsrisico
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Geniet van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen
 • Verhuur en beheer door de professionele zorgpartner AW PRO
De Veiling - Assistentiewoningen
Prijzen vanaf € 250.200(excl. btw en kosten, incl. aandeel in de ondergrondse parkeergarage)
Ontdek Residentie De Veiling - Assistentiewoningen
De erkenning als kwaliteitsgarantie voor bewoners en eigenaars.

De assistentiewoningen van Residentie De Veiling zijn niet alleen gekenmerkt door het RIS-kwaliteitslabel van REALIS, maar zullen ook elk de erkenning van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid krijgen. Deze erkenning garandeert een kwalitatieve dienst- en zorgverlening conform de strenge wettelijke normen die hiermee gepaard gaan. Hiermee biedt Residentie De Veiling een toegankelijke omgeving waar levenslang, comfortabel wonen niet enkel een droom is, maar ook realiteit wordt.

Voor eigenaars brengt de erkenning naast kwaliteitsgarantie ook enkele fiscale voordelen met zich mee 1: een verlaagd btw-tarief van 12% op de constructie en 10 % registratie op de grond. Bovendien bent u als eigenaar van een erkende assistentiewoning vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Hoogstraten, alles nabij voor optimaal comfort.

Residentie De Veiling
Hoek Katelijnestraat – Loenhoutseweg
2320 Hoogstraten

Te midden van de Vlaamse aardbeienteelt in Hoogstraten vindt u de uitzonderlijk rustige, maar toch centrale Residentie De Veiling. Het kleinschalige woonproject met 20 erkende assistentiewoningen is vlot bereikbaar met de wagen via de N14 en de E19, maar de locatie leent zich ook perfect voor verplaatsingen met het openbaar vervoer. Aan de bushalte recht tegenover de gloednieuwe residentie nemen de bewoners eenvoudig de bus die hen op enkele minuten tot in het stadscentrum van Hoogstraten brengt.

In de groene omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. Elke bewoner vindt hier de rust die hij zoekt, zonder in te boeten aan het gemak van een centraal gelegen woning. In de nabije omgeving zijn er talloze winkels, horecazaken en bezienswaardigheden: de laatgotische Sint-Katharinakerk in al haar glorie, het Begijnhof met het Stedelijk Museum Hoogstraten, de Kapel van het Seminarie, het Kasteel van Hoogstraten – ook wel gekend als het Gelmelslot – en nog zoveel meer. Ook sportliefhebbers vinden hier hun gading: in de aanpalende Katelijnestraat bevindt zich namelijk een sportcomplex voor jong en oud, een tennisclub en een zwembad.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning. Effectief overstromingsgevoelig gebied Overstromingsgevoelig gebied

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Excl. kosten en btw, incl. aandeel in de ondergrondse parkeergarage.
(4) Gewaarborgd door REALIS gedurende looptijd contract.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.