Residentie Botanic - Parkappartementen

Crisisbestendig investeren? Welkom bij REALIS!

Dankzij DIRECTE, gewaarborgde rendementen en daadkrachtige solvabele partners kan u er van op aan dat uw investering crisisbestendig is én blijft! De REALIS-projecten bewezen de laatste maanden al tegen de crisis op te kunnen. Bovendien biedt REALIS enkel projecten aan die voorzien in residentiële basisbehoeften, die dus nooit wegvallen. Wonen, studentenflats, zorgcentra en herstelverblijven op slimme locaties zijn en blijven belangrijker dan ooit!

KOM MEER TE WETEN OVER DIT CORONA-PROOF PROJECT

Wonen in het groen.
Genieten van services op maat.
Dat is Residentie Botanic.

Wie droomt nu niet van voldoende tijd en comfort om ten volle te kunnen genieten van het leven? In Residentie Botanic kunnen de bewoners het uiterste uit het leven halen. In de gloednieuwe parkappartementen in Puurs, komen hoogstaande architectuur, een prachtige natuurlijke omgeving én optionele comfortservices op maat samen. De groene parkomgeving en nabijheid van alle voorzieningen en verbindingswegen maken dit bovendien een toplocatie om te wonen.

56parkappartementen
100%eigenaar
vanaf5,99%nettorendement 2
Uniek concept: Wonen waar comfort centraal staat
Investeren in een parkappartement waar u tot rust komt en kan genieten, is investeren in levenskwaliteit.
Dankzij de serviceadviseur van Residentie Botanic maken de bewoners volledig vrijblijvend gebruik van extra services op maat. Als bewoner kiest u zelf op welke services u beroep doet en maakt u zich geen zorgen over huishoudelijke taken waar u niet aan toekomt.

Delivery Service en butlerdiensten voor jong en oud, in iedere fase van het leven.

Ruime keuze aan Smart Services.

Betaalbaar en zeer eenvoudig.

Emergency Service.

Een serviceadviseur is 2u per week aanwezig. Zo staat er steeds bijkomende ondersteuning paraat.

De bewoner bepaalt welke optionele comfortservices hij/zij wenst te gebruiken.

De future-proof services staan in het teken van de noden van de bewoner. Voor iedereen is dit anders en dit kan ook snel wijzigen. Op ieder moment kan er in een mum van tijd snel en eenvoudig hulp op alle vlakken worden ingeschakeld. Dit maakt dat iedere dag nog
meer dan ooit tevoren een deugd is.

Residentie Botanic - Parkappartementen interieur
Rust en ruimte ontmoeten elkaar

Een mooi geheel van luxueuze parkappartementen gespreid in verschillende gebouwen.

In zijn veelzijdigheid kent Residentie Botanic een overkoepelende, kostbare troef: rust. In de residenties Yucca, Eucalyptus en Azura genieten bewoners van een panoramisch uitzicht op de omgeving of de groene, zonnige binnentuin.

Ook wie houdt van actie en ruimte om te bewegen, zal zich in deze heerlijke woon- en leefomgeving snel thuis voelen.  Zo zijn de Shared Spaces het kloppende hart dat de bewoners met elkaar verbindt, om zo een echte community te creëren. Hiernaast is er ook een trendy bar en een polyvalente ruimte waar je kan genieten van een drankje en een babbeltje of familie en vrienden kan ontvangen. 

Bovendien zet Residentie Botanic ook stevig in op Sustainable Solutions in duurzaamheid. Met milieubewuste grondstoffen en materialen draagt het project bij aan een betere wereld. Residentie Botanic is klaar voor de toekomst!

Ontdek het project
Een investering met mooie vooruitzichten.
Door het inflatiebestendige karakter van vastgoed en de historisch lage rente blijft investeren in een appartement op korte en lange termijn een slimme zet.
Als investeerder geniet u van tal van voordelen:
Rendabel
Rendabel
  • Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 5,99% 2
  • Aankoop in volle eigendom
  • Tastbare hefboom bij financiering
Veilig
Veilig
  • Parktuinen met een degelijke strategische ligging bieden een realistische kans op meerwaarde
  • Het unieke concept maakt van dit project een veilige investering
Zorgeloos
Zorgeloos
  • U geniet van de voordelen van optionele comfortdiensten binnen bereik wanneer u het nodig heeft
Parkappartementen met smart services op maat.
Residentie Botanic
Parkappartementen met smart services op maat.
Nettorendement vanaf 5,99% 2.
Vanaf € 185.000 (excl. kosten en btw)
Investeer nu in Residentie Botanic
Ontdek Residentie Botanic

De centraal gelegen groene oase.

Residentie Botanic
Hoek Veurtstraat – Molenheide
2870 Puurs (Breendonk)

De groene omgeving van Residentie Botanic is een blikvanger. Het woonproject heeft een prachtige, op het zuiden gerichte binnentuin en is rechtstreeks verbonden met het nabijgelegen park. 

Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de bewoners van de rustig gelegen Residentie Botanic kunnen in alle comfort kiezen hoe ze op hun bestemming geraken. Via de A12 zijn Brussel en Antwerpen dichtbij, en in het nabijgelegen Puurs zijn er rechtstreekse treinen naar Mechelen, Leuven, Sint-Niklaas en Antwerpen.

Het centrum van Breendonk bevindt zich op wandelafstand. Wie zich moeilijk kan verplaatsen of weinig tijd heeft, springt snel even binnen in de Louis Delhaize op de site. Zo heeft elke bewoner zelf alles binnen handbereik.

Informatie aanvragen

Geniet van deze lanceringsprijzen en stuur een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Agrarisch gebied. Volgens gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning. Volgens gewestplan Mechelen: Agrarisch gebied; volgens gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan: Tuinstrook; Agrarisch gebied; Gebied voor gemeenschapsvoorzieningen; Ontsluiting - Publieke doorsteek; Zone voor wegenis, Woongebied voor meergezinswoningen, diensten en handel; Zone voor woonerven; Parkgebied; Woongebied voor geclusterde woongroepen; Woonreservegebied.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.