Residentie Botanic - Parkappartementen

VOORDEEL BIJ WERFBEZOEK

Kom langs op de werf en ontdek uw voordeel.

Maak een afspraak!

Wonen in het groen.
Genieten van services op maat.
Dat is Residentie Botanic.

Wie droomt nu niet van voldoende tijd en comfort om ten volle te kunnen genieten van het leven? In Residentie Botanic kunnen de bewoners het uiterste uit het leven halen. In de gloednieuwe parkappartementen in Puurs, komen hoogstaande architectuur, een prachtige natuurlijke omgeving én optionele comfortdiensten op maat samen. De groene parkomgeving en nabijheid van alle voorzieningen en verbindingswegen maken dit bovendien een toplocatie om te wonen.

56parkappartementen
100%eigenaar
vanaf 25,99%nettorendement
Uniek concept: Wonen waar comfort centraal staat
Investeren in een parkappartement waar u tot rust komt en kan genieten, is investeren in levenskwaliteit.
Dankzij de dienstenadviseur van Residentie Botanic maken de bewoners volledig vrijblijvend gebruik van extra diensten op maat. Als bewoner kiest u zelf op welke services u beroep doet en maakt u zich geen zorgen over huishoudelijke taken waar u niet aan toekomt.

Diensten aan huis voor jong en oud, in iedere fase van het leven.

Ruime keuze aan diensten.

Betaalbaar en zeer eenvoudig.

Optioneel noodoproepsysteem.

Een dienstenadviseur is 2u per week aanwezig. Zo staat er steeds bijkomende ondersteuning paraat.

De bewoner bepaalt welke optionele comfortdiensten hij/zij wenst te gebruiken.

De comfortdiensten staan in het teken van de noden van de bewoner. Voor iedereen is dit anders en dit kan ook snel wijzigen. Op ieder moment kan er in een mum van tijd snel en eenvoudig hulp op alle vlakken worden ingeschakeld. Dit maakt u het leven gemakkelijker.

Residentie Botanic - Parkappartementen interieur
Rust en ruimte ontmoeten elkaar

Een mooi geheel van parkappartementen gespreid in verschillende gebouwen.

In zijn veelzijdigheid kent Residentie Botanic een overkoepelende, kostbare troef: rust. In de residenties Yucca, Eucalyptus en Azura genieten bewoners van een panoramisch uitzicht op de omgeving of de groene, zonnige binnentuin. Ook wie houdt van actie en ruimte om te bewegen, zal zich in deze heerlijke woon- en leefomgeving snel thuis voelen. De nabijheid van een Louis Delhaize op het gelijkvloers biedt extra gemak en comfort. Zo verliest u geen tijd en energie aan verplaatsingen en kan u zich focussen op wat echt belangrijk is 

Ontdek het project
Een investering met mooie vooruitzichten.
Door het inflatiebestendige karakter van vastgoed en de historisch lage rente blijft investeren in een appartement op korte en lange termijn een slimme zet.
Als investeerder geniet u van tal van voordelen 1:
Rendabel
Rendabel
  • Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 5,99% 2
  • Aankoop in volle eigendom
  • Tastbare hefboom bij financiering
Veilig
Veilig
  • Parktuinen met een degelijke strategische ligging bieden een realistische kans op meerwaarde
  • Het unieke concept maakt van dit project een veilige investering
Zorgeloos
Zorgeloos
  • U geniet van de voordelen van optionele comfortdiensten binnen bereik wanneer u het nodig heeft
Parkappartementen met extra services op maat.
Residentie Botanic
Parkappartementen met extra services op maat.
Nettorendement vanaf 5,99% 2.
Vanaf € 153.000 (excl. kosten en btw)
Geniet van de lanceringsprijzen en stuur een info-aanvraag.
Ontdek Residentie Botanic

De centraal gelegen groene oase.

Residentie Botanic
Hoek Veurtstraat – Molenheide
2870 Puurs (Breendonk)

De groene omgeving van Residentie Botanic is een blikvanger. Het woonproject heeft een prachtige, op het zuiden gerichte binnentuin en is rechtstreeks verbonden met het nabijgelegen park.

Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de bewoners van de rustig gelegen Residentie Botanic kunnen in alle comfort kiezen hoe ze op hun bestemming geraken. Via de A12 zijn Brussel en Antwerpen dichtbij, en in het nabijgelegen Puurs zijn er rechtstreekse treinen naar Mechelen, Leuven, Sint-Niklaas en Antwerpen.

Het centrum van Breendonk bevindt zich op wandelafstand. Wie zich moeilijk kan verplaatsen of weinig tijd heeft, springt snel even binnen in de Louis Delhaize op de site. Zo heeft elke bewoner zelf alles binnen handbereik.

Informatie aanvragen

Geniet van deze lanceringsprijzen en stuur een info-aanvraag. De projectspecialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Mail hen via contact@realis.be Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt. Agrarisch gebied. Volgens gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning. Volgens gewestplan Mechelen: Agrarisch gebied; volgens gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan: Tuinstrook; Agrarisch gebied; Gebied voor gemeenschapsvoorzieningen; Ontsluiting - Publieke doorsteek; Zone voor wegenis, Woongebied voor meergezinswoningen, diensten en handel; Zone voor woonerven; Parkgebied; Woongebied voor geclusterde woongroepen; Woonreservegebied.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, ovv financiering. Simulatie op basis van specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897