Residentie Botanic - Assistentiewoningen

BIJNA-AFVOORDEEL

Kom langs op de werf en geniet nog voor het project af is van uw voordeel.
Geniet nu van uitzonderlijke prijzen én een bijkomende korting tijdens een werfbezoek.

Maak een afspraak!

Wonen of investeren in een erkende assistentiewoning in een groene oase? Ontdek Residentie Botanic met uitgebreide diensten en zorg.

Geniet van vandaag. Investeer in morgen.

Ontdek de gloednieuwe erkende assistentiewoningen in Puurs, waar hoogstaande architectuur, een prachtige natuurlijke omgeving en assistentie op maat samenkomen. Door de unieke combinatie van vastgoed en zorg is Residentie Botanic een wijze investering met het oog op de toekomst. Dicht bij alle voorzieningen en verbindingswegen, is dit een toplocatie voor bewoners en investeerders.

54Assistentiewoningen
70%Reeds verkocht
vanaf6,20%Nettorendement ² na korting
Levenslang in comfort wonen.
In de erkende assistentiewoningen van Residentie Botanic krijgen bewoners de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid en met de ondersteuning die het moment vereist. Voor ondersteuning en zorg kunnen bewoners altijd rekenen op Assist, specialist in de uitbating en verhuur van erkende assistentiewoningen. Als professionele partner biedt Assist een brede waaier van diensten aan.

De basisdienstverlening bestaat uit:

Woonassistent verzorgt coördinatie en administratie diensten. 24/24 en 7/7 telefoonpermanentie.

Crisis- en overbruggingszorg.

Activiteiten die sociale netwerk bevorderen.

In Residentie Botanic kunnen bewoners ook gebruik maken van volgende optionele diensten
Alleen gebruikte diensten worden aangerekend.

Huishoudhulp met dienstencheques en klusjesdienst, begeleiding naar dokter, apotheek, winkel, kapper, ..., boodschappen aan huis geleverd, maaltijdservice, persoonlijke verzorging, thuisverpleging, noodoproepsysteem, ...

Residentie Botanic - Assistentiewoningen
Rust en ruimte ontmoeten elkaar.

De gezellige erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers liggen aan de rand van een uitgestrekt park. Naast een huiselijke ontmoetingsruimte zijn er ook aparte lokalen met voldoende privacy voor de kwalitatieve comfort- en zorgdiensten aangeboden door onze assistentiepartner Assist.

Ontdek het project
Een investering met mooie vooruitzichten.
In 2030 is een kwart van de Belgen meer dan 65 jaar oud. Tegen 2050 is dat zelfs de helft. Terwijl het aantal senioren en actieve medioren toeneemt, stijgt ook de vraag naar betaalbare, aangepaste woningen. Investeer in de assistentiewoningen van Residentie Botanic en geniet van de maandelijkse huuropbrengsten, en later van de meerwaarde na verkoop.

Voor investeerders zijn de voordelen talrijk 1:
Rendabel
Rendabel
  • Hoog aantoonbaar nettorendement na korting vanaf 6,20% 2
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Zicht op meerwaarde door uitstekende locatie
  • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Fiscaal voordelig: verlaagd btw-tarief van 12% 1 en vrijstelling op onroerende voorheffing (volgens huidige regelgeving)
Veilig
Veilig
  • Verhuurgarantie 3
  • Minimaal risico op leegstand door verhuurpool
  • Medioren en senioren zijn stabiele huurders
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Verhuur en uitbating door Assist, de zorgspecialist
  • Genieten van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen ervan
Residentie Botanic - Assistentiewoningen
Prijzen vanaf € 194.760(excl. btw en kosten)
Ontdek Residentie Botanic - Assistentiewoningen

De erkenning als kwaliteitslabel voor eigenaars en bewoners.

De flats van Residentie Botanic zijn stuk voor stuk erkende assistentiewoningen, conform de strenge wettelijke normen die hiermee gepaard gaan. De erkenning, toegekend door het Agentschap voor Zorg en Gezondheid, garandeert een kwalitatieve dienst- en zorgverlening door een professionele beheersinstantie, een toegankelijke, drempelluwe omgeving en de mogelijkheid om levenslang in de flats te wonen.

Voor eigenaars brengt de erkenning naast een kwaliteitsgarantie ook fiscale voordelen met zich mee. Zo kan men genieten van een verlaagd btw-tarief van 12% 1 en een vrijstelling van onroerende voorheffing.

De centraal gelegen groene oase.

Residentie Botanic
Hoek Veurtstraat – Molenheide
2870 Puurs (Breendonk)

De groene omgeving van Residentie Botanic is een blikvanger. Het woonproject heeft een prachtige, rustgevende binnentuin en is rechtstreeks verbonden met het nabijgelegen park.

Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de bewoners van de rustig gelegen Residentie Botanic kunnen in alle comfort kiezen hoe ze op hun bestemming geraken. Via de A12 zijn Brussel en Antwerpen dichtbij, en in het nabijgelegen Puurs zijn er rechtstreekse treinen naar Mechelen, Leuven, Sint-Niklaas en Antwerpen.

Het centrum van Breendonk bevindt zich op wandelafstand. Wie zich moeilijk kan verplaatsen of weinig tijd heeft, springt snel even binnen in de Louis Delhaize op de site. Zo heeft elke bewoner zelf alles binnen handbereik.

Informatie aanvragen

Prijzen vanaf € 194.760 (excl. btw en kosten).
Kom meer te weten over dit unieke project en stuur een info-aanvraag.

Heeft u interesse om de maquette van het project te bekijken? Maak een afspraak.
De projectspecialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Mail hen via contact@realis.be Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt. Agrarisch gebied. Volgens gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning. Volgens gewestplan Mechelen: Agrarisch gebied; volgens gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan: Tuinstrook; Agrarisch gebied; Gebied voor gemeenschapsvoorzieningen; Ontsluiting - Publieke doorsteek; Zone voor wegenis, Woongebied voor meergezinswoningen, diensten en handel; Zone voor woonerven; Parkgebied; Woongebied voor geclusterde woongroepen; Woonreservegebied.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, ovv financiering. Simulatie op basis van specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897