De Smidse
De Smidse, voordelig investeren, ook in het milieu

Nieuwbouwappartementen in het groen zijn door de coronacrisis gewilder dan ooit. Residentie De Smidse in het Oost-Vlaamse Grembergen (Dendermonde) speelt hier slim op in. Enkele units hebben toegang tot hun eigen tuin en de appartementen zonder privétuin profiteren op hun terras van weidse vergezichten. Ook de aangename fiets- en wandelroutes in de Denderstreek, de vlotte bereikbaarheid én de vele voorzieningen in de buurt maken van De Smidse een verstandige en vooral rendabele investering. 

Alle appartementen voldoen aan de BEN-normering, dat staat voor bijna-energieneutraal. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Ideaal om de energiekosten laag te houden en goed voor het milieu! Bovendien geniet u de 1ste 5 jaar van 50% korting op onroerende voorheffing.

vanaf6,34%nettorendement2
Geniet nu vanlanceringsprijzen
Een gouden kans om te investeren in een groene omgeving

Gouden kans? Absoluut, want momenteel profiteert u nog van aantrekkelijke lanceringsprijzen. Of u nu kiest voor een (duplex)appartement met een terras of een appartement op het gelijkvloers met tuin: u mag erop rekenen dat u investeert in vastgoed dat gewild is. En opbrengt, uiteraard. De zeventien klassieke, residentiële units worden open ingedeeld en beschikken over één of twee slaapkamers. Alle gebruikte materialen zijn kwalitatief en duurzaam, en dragen bij aan het uitstekende wooncomfort. De garageboxen en de vele ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen maken het plaatje helemaal af.

De Smidse
Geniet nu van lanceringsprijzen! 3
De Smidse, een rendabele investering in een milieuvriendelijk project
Investeren in De Smidse: een veilige formule
Mensen blijven appartementen kopen of huren. Dat is een zekerheid, ook in onzekere tijden. We voorspellen zelfs een enorme groei van de huurmarkt. De banken mogen namelijk niet meer het volledige aankoopbedrag lenen aan kandidaat-kopers. Daardoor ligt de eigen inbreng een pak hoger en krijgen veel jonge gezinnen – zelfs met steun van hun ouders – niet langer het nodige kapitaal bij elkaar om een (grotere) woning te kopen. En daar schuilt nu net het interessante aspect voor de investeerder. Ontdek de voordelen van De Smidse.
Rendabel
Rendabel
 • Nettorendement vanaf 6,34%2
 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Grote vraag naar appartementen met tuin of terras
 • Geïndexeerde huurinkomsten
 • 1ste 5 jaar 50% korting op onroerende voorheffing dankzij de BEN-normering
Veilig
Veilig
 • Realistisch zicht op meerwaarde dankzij uitstekende ligging
 • Aankoop in volle eigendom
 • Project wordt ontwikkeld door NEW, ervaren partner in de ontwikkeling van residentieel vastgoed
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Verhuur en beheer mogelijk door professionele partner
 • Er wordt enkel beroep gedaan op degelijke partijen (aannemers, promotor,...)
 • U geniet van de voordelen en degelijkheid van nieuwbouwvastgoed
Ontdek De Smidse
Investeren in Dendermonde

DE SMIDSE
Smidsestraat 20
9200 Grembergen (Dendermonde)

Residentie De Smidse heeft écht alle troeven in huis: prachtige nieuwbouwappartementen in het groen, tal van voorzieningen in de buurt en een voortreffelijke ligging. Dankzij de nabijheid van steden als Dendermonde, Sint-Niklaas en Lokeren kunnen de huurders van De Smidse de rust van het karaktervolle dorpsplein vlot inruilen voor het bruisende stadsleven. De vlotte bereikbaarheid via de E17 en het openbaar vervoer zorgt er dan weer voor dat pendelstress helemaal verleden tijd wordt. Ontspannen en genieten van de rust, dat is waar het om draait bij Residentie De Smidse. 

Informatie aanvragen

Kom alles te weten over De Smidse
Onze projectspecialisten beantwoorden al uw vragen, berekenen samen met u uw nettorendement en geven u een vrijblijvende rondleiding.
Maak nu uw afspraak!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt - Bestemming : woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Verkavelingsvergunning

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Excl. kosten en btw

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.