HOOVER BUILDING
Licht & ruimte in een bruisend studentenhuis

Authenticiteit met een moderne twist: Op en top Leuvens, helemaal HOOVER BUILDING.

Welkom bij HOOVER BUILDING, een prachtig vernieuwd gebouw waarvan de authentieke eigenschappen werden behouden, waardoor het perfect in het mooie straatbeeld past. Voor de volledige vernieuwing werd er uitsluitend gewerkt met hedendaagse technieken en materialen. In de architectuur werd in het bijzonder rekening gehouden met een optimale lichtinval.

De 9 studentenflats en 1 studio werden tot in de puntjes afgewerkt om het grootste comfort te kunnen voorzien aan de studenten. Elke flat is gemeubeld, geschilderd en voorzien van eigen sanitair en douche, internetaansluiting en een gemeenschappelijke keuken op de eerste verdieping. Alle flats zijn met andere woorden 100% instapklaar. Het karakteristieke pand waar HOOVER BUILDING in gehuisvest is, werd volledig vernieuwd. Zonder onder te doen in karakter, kreeg HOOVER BUILDING een spiksplinternieuw jasje.

centrumLeuven
verhuur doorprofessionele speler
onmiddellijkeopbrengsten
HOOVER BUILDING, de verhuurde studentenflats die onmiddellijke inkomsten genereren

Studentenflats met een centrale ligging zijn zeer gegeerd. Bovendien wint duurzaamheid steeds aan belang en worden strengere normen opgelegd. HOOVER BUILDING scoort op alle vlakken met een 10/10, voor zowel studenten als investeerders een zeer zorgeloze, rendabele en veilige keuze.

Met HOOVER BUILDING investeert u in een top vastgoedproject in het hart van Leuven. Dit gloednieuwe, instapklare studentenhuis op een toplocatie verzekert een snel rendement. Elke flat is reeds verhuurd en kan bijgevolg dus onmiddellijke opbrengsten genereren.
Geniet als investeerder van heel wat voordelen 1
Met HOOVER BUILDING kiest u voor een interessante investering in hartje Leuven.
Rendabel
Rendabel
  • Hoog aantoonbaar rendement met onmiddellijke huurinkomsten
  • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik vanaf academiejaar 2020 - 2021
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Zicht op meerwaarde door topligging
  • Verkoop volledig onder registratie (geen btw) 1
Veilig
Veilig
  • Huurgarantie 2
  • Inflatiebestendige investering
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Instapklaar (gemeubeld en geschilderd)
  • Verhuur door professionele speler
Ontdek HOOVER BUILDING
De studentenflats van hoover building: centraal, centraler, centraalst

HOOVER BUILDING
Tiensestraat 71
3000 Leuven

HOOVER BUILDING, gelegen in de bruisende Tiensestraat, wordt omringd door eet- en drinkgelegenheden, universiteitsfaculteiten,... Op een betere locatie kan een student niet ‘op kot’ zitten! Aanvullend is er een brede waaier aan sport-, kunst- en culturele mogelijkheden in de buurt te ontdekken. Ook de winkels in de Bondgenotenlaan, de cinema (Kinepolis) en het park zijn op wandelafstand te bereiken.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt, woongebied met cultureel-, historische en/of esthetische waarde. Geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel. Geen verkavelingsvergunning. Geen voorkooprecht van toepassing.
EPB/EPC: 24062-G-RO2015/0295

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897