Garden View
Nieuwbouwvastgoed

Garden View

Moderne appartementen te koop op toplocatie nabij Brussel

Op een boogscheut van de dorpskern van Zellik komt het prachtige nieuwbouwproject Garden View 1, met 87 moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dankzij de ideale ligging in de groene rand rond Brussel biedt Garden View het beste van twee werelden: een vlotte verbinding naar Brussel en een rustige, groene woonomgeving, waar toch ook heel wat te doen valt.

hoogaantoonbaar nettorendement 2
Prijzen vanaf 3€ 157.500
Toplocatie in de Groene Gordel
Garden View - Nieuwbouwappartementen
Nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
Licht, ruimte en privacy als rustgevende basiselementen
Het nieuwbouwproject Garden View telt 87 ruime, moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Garden View kent een uitzonderlijke architectuur met een optimale indeling en grote raampartijen voor extra lichtinval. Elke woning beschikt over een privéterras of tuintje waar het heerlijk vertoeven is, net als in de private binnentuin die op elk moment van de dag heel wat zonlicht geniet. Elke unit is bovendien uniek dankzij de diversiteit aan materialen en de kwaliteitsvolle afwerking. Als bewoner kunt u uw wagen eenvoudig parkeren in de ondergrondse parking. Daarnaast vindt u er ook een ruime fietsenstalling en kelderbergingen.
Garden view in beeld
Een vastgoedinvestering van de bovenste plank
De vraag naar huurwoningen in Zellik stijgt de voorbije jaren aanhoudend… Een ideaal moment voor u als investeerder om rendabel, veilig en zorgeloos te investeren.
Rendabel
Rendabel
  • Hoog aantoonbaar nettorendement 2
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Grote, groeiende huurmarkt
Veilig
Veilig
  • Realistisch zicht op meerwaarde dankzij uitstekende ligging
  • Aankoop in volle eigendom
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Verhuur mogelijk door professionele partner
De Groene Gordel rond Brussel als ideale uitvalsbasis

Frans Timmermanstraat 119
1731 Zellik (Asse)

Garden View ligt – de naam doet het al vermoeden – in de groene provincie Vlaams-Brabant, in het prachtige Zellik. Deel van de Groene Gordel rond Brussel, en toch dicht bij heel wat voorzieningen. Wie even een blokje omloopt, vindt er heel wat supermarkten, scholen, de muziekacademie, banken en talloze eet- en drinkgelegenheden. Perfect voor jonge gezinnen, maar ook voor actieve 50-plussers en starters. En dat Zellik een voltreffer is voor toekomstige bewoners, dat blijkt ook uit de bereikbaarheid van de stad. Via de nabijgelegen invalswegen staat u vlot in Asse of Wemmel. In deze iets grotere gemeenten valt er zowel tijdens de week als in het weekend heel wat te beleven, ideaal voor een daguitstap of wat shoppingplezier!

Via de nabijgelegen E40 en E19 staat u bovendien snel in Brussel, Antwerpen, Gent of aan onze Belgische kust. Ook het openbaar vervoer is hier een optie: het station van Zellik ligt namelijk op een boogscheut van het nieuwbouwproject en bushaltes vindt u gewoon om de hoek.

Informatie aanvragen

Prijzen vanaf € 157.500 3

Thuiskomen in één van deze prachtige nieuwbouwappartementen of investeren in een veelbelovend project?

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info op aanvraag.

(1) Voorwaarden en (stedenbouwkundige) info op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Excl. kosten en btw

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.