De vraag naar kwalitatief residentieel vastgoed steeg recent exponentieel op de markt en het experten team van REALIS beschouwt dit als een duidelijke stabiele lange termijn evolutie.

Onder andere vanwege Corona is er een aanmerkelijke herwaardering om te wonen te midden, nabij of met zicht op groen. Tegelijk wordt het door de nieuwe banknormering voor het toekennen van leningen (meer eigen middelen nodig), evenals de gekrompen budgetten van jonge gezinnen moeilijker om zomaar te kunnen kopen.

Dat is op zich dan weer motiverend voor het investeerders die (soms hopeloos) op zoek zijn naar een waardig alternatief voor de verliesboekjes of aandelen op beurzen, die regelmatig daveren op hun grondvesten. Zij kunnen immers investeren in dit type voor (ver)huur erg gewild vastgoed. Meer dan ooit brengt REALIS, na meer dan 20 jaar ervaring, vraag en aanbod op deze manier vooruitziend samen. Want erg gewild door de huurders en voor de investeerders terug (meer) vierkante meters en ‘value for money’. Een cliché misschien, maar een echte WIN-WIN.

Om u niet langer in spanning te laten, krijgt u hier al een glimp van wat er (nu zeer weldra) aankomt. Wilt u als eerste informatie ontvangen over deze projecten? Schrijf u dan zeker in via onderstaand formulier en geef uw voorkeur van locatie aan. Zo krijgt u als eerste de kans om alles over uw mogelijke toekomstige futureproof thuis of gewilde investering te ontdekken.

Kwalitatieve woningen in het groen – Weelde


RavelsRavelsRavelsRavels

 

Moderne parkappartementen – Vottem


VottemVottemVottem

 

Centraal gelegen appartementen - Eeklo


EekloEekloEekloEeklo

 

Inschrijven

Uw droomwoning of -investering wacht op u, dus laat deze kans niet aan u voorbij gaan.
Schrijf u nu in en verzeker uw plaats op de wachtlijst!

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gewaarborgd gedurende looptijd contract, gewaarborgd door promotor.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897