CAMPUS VIA DAM - Studentenflat
Hippe studentenflats in Antwerpen.

Uitverkocht!

___

Met CAMPUS VIA DAM1 investeert u in een rendabel vastgoedproject in een hippe buurt in Antwerpen. Deze gloednieuwe, instapklare campus op een slimme locatie verzekert een mooi rendement. Bovendien loopt de verhuur van de studentenflats heel vlot en zal bijgevolg onmiddellijke inkomsten genereren.

CAMPUS VIA DAM heeft alles wat de moderne student zoekt. Dit gloednieuwe project bevindt zich in de hippe en groene omgeving van Park Spoor Noord. Er is voor ieder wat wils, van comfort- tot luxekamers.  Elke flat is gemeubeld, geschilderd en voorzien van een internetaansluiting en een eigen private badkamer met douche en toilet. De studentenflats zijn dus 100% instapklaar.

vanaf6,65%nettorendement 2
Onmiddellijkeinkomstendankzij huurgarantie3
prijs vanaf 4€ 122.900
Rendabele investering
Investeren in CAMPUS VIA DAM is genieten van onmiddellijke inkomsten.

In Antwerpen groeit het aantal studenten exponentieel, zo dus kan Antwerpen zich als het ware een studentenmetropool noemen. Bovenop de 50.000 studenten die er momenteel zijn, ziet het er naar uit dat de studenteninstroom alleen maar zal toenemen. De vraag naar degelijke studentenflats zal dus ook steeds groter worden. Bovendien wint duurzaamheid steeds aan belang en worden strengere normen opgelegd. Nieuwbouwprojecten kennen daardoor groeiend succes op de studentenvastgoedmarkt. Die toekomstgerichte visie maakt van CAMPUS VIA DAM een succesproject.

Alle flats op deze campus zijn bewoonbaar sinds september 2019, zijn instapklaar én de verhuur loopt heel vlot. Op die manier geniet u dus van onmiddellijke opbrengsten, maar ook wanneer uw studentenflat niet verhuurd zou zijn, heeft u gewaarborgde inkomsten dankzij de huurgarantie3. Trekt de huidige huurder op termijn uit de flat? Dan heeft u de keuze om het pand te verhuren of één van uw studerende kinderen erin te laten trekken, want dat kan natuurlijk ook!

Geniet als investeerder van heel wat voordelen 1
Met CAMPUS VIA DAM kiest u voor een interessante investering in de hippe buurt Park Spoor Noord. Al vanaf € 122.900 4
Rendabel
Rendabel
  • Nettorendement vanaf 6,65% 2
  • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Zicht op meerwaarde door strategische locatie
  • Verkoop volledig onder registratie (geen btw) 1
Veilig
Veilig
  • 5 jaar gewaarborgde huurinkomsten 3
  • Inflatiebestendige investering: huurinkomsten worden geïndexeerd
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Instapklare flats (gemeubeld en geschilderd)
  • Verhuur en beheer door gerenommeerde marktspeler
Ontdek CAMPUS VIA DAM

CAMPUS VIA DAM
Viaduct-dam 23
2060 Antwerpen

Perfecte locatie voor de hippe student!

CAMPUS VIA DAM, gelegen in de rustige Viaduct-Dam in Antwerpen, ligt op een steenworp van verschillende universiteiten en hogescholen, het populaire en groene Park Spoor Noord, tal van eet- en drinkgelegenheden, openbaar vervoer…

Aanvullend is er een brede waaier aan sport-, kunst- en culturele mogelijkheden in de buurt te ontdekken. Op slechts 5 min. fietsen ben je op het bruisend Eilandje en op 10min fietsen sta je in het centrum van Antwerpen. Wie wil studeren én genieten van het studentenleven, zit hier goed.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt, “Zone voor Wonen – Art.1” cf. GRUP “RUP DAM-WEST”, Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.
(4) Excl. kosten (verkoop onder registratie).

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.