Campus Schaap - Studentenflats
Hippe studentenflats in hartje Leuven.

Campus Schaap1 heeft alles wat de moderne student zoekt. Dit gloednieuwe project is een zeer mooi karakteristiek pand dat volledig wordt vernieuwd. Dé perfecte uitvalsbasis voor de studenten die op zoek zijn naar een ruime, hoogwaardig afgewerkte thuis. Daarnaast is deze studentencampus door de centrale ligging, grootte en afwerking van de flats ook een perfect investeringsproject. Elke flat is gemeubeld, geschilderd en voorzien van eigen sanitair en douche en internetaansluiting. Alle flats zijn met andere woorden 100% instapklaar. De gemeenschappelijke keuken is een extra troef.

centrumLeuven
2huurgarantie
Investeren in Campus Schaap is rendabel investeren
Campus Schaap is een interessante investering voor u en uw (klein)kinderen. Enerzijds is het een ideale opportuniteit om hen te laten studeren en wonen in het centrum van Leuven. Anderzijds kunt u, voor of na hun studies, genieten van gewaarborgde inkomsten en op termijn een mooie meerwaarde behalen. Een win-winsituatie dus!

In de populaire studentenstad Leuven is er een enorme vraag naar studentenflats met centrale ligging. Bovendien wint duurzaamheid steeds aan belang en worden strengere normen opgelegd. Studenten (en hun ouders) verwachten ook heel wat meer vandaag de dag: duurzaamheid, kwaliteit, gemeenschappelijke ruimtes waar gestudeerd kan worden… Die toekomstgerichte visie maakt van Campus Schaap een succesproject.

Geniet als investeerder van heel wat voordelen 1
Met Campus Schaap kiest u voor een interessante investering in hartje Leuven.
Rendabel
Rendabel
  • Hoog aantoonbaar nettorendement
  • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Zicht op meerwaarde door topligging
  • Verkoop volledig onder registratie (geen btw) 1
Veilig
Veilig
  • Gewaarborgde inkomsten 2
  • Inflatiebestendige investering: huurinkomsten worden geïndexeerd
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Instapklare flats (gemeubeld en geschilderd)
  • Verhuur door professionele speler
Ontdek Campus Schaap

Campus Schaap
Schapenstraat 27
3000 Leuven

Campus Schaap: centraal én toch rustig gelegen

Campus Schaap, gelegen in de rustige Schapenstraat in Leuven, ligt op een steenworp van de Naamsestraat, de Oude Markt, alle universiteitsfaculteiten en eet- en drinkgelegenheden. Op een betere locatie kan een student niet ‘op kot’ zitten!.

Aanvullend is er een brede waaier aan sport-, kunst- en culturele mogelijkheden in de buurt te ontdekken. Ook de winkels in de Bondgenotenlaan, de cinema (Kinepolis) en het park zijn op wandelafstand te bereiken.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt. Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.
EPB/EPC: 24062-G-RO2015/0295

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.
(3) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(4) Excl. kosten (verkoop onder registratie).

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.