Campus DEBERIOT

Crisisbestendig investeren? Welkom bij REALIS!

Dankzij DIRECTE, gewaarborgde rendementen en daadkrachtige solvabele partners kan u er van op aan dat uw investering crisisbestendig is én blijft! De REALIS-projecten bewezen de laatste maanden al tegen de crisis op te kunnen. Bovendien biedt REALIS enkel projecten aan die voorzien in residentiële basisbehoeften, die dus nooit wegvallen. Wonen, studentenflats, zorgcentra en herstelverblijven op slimme locaties zijn en blijven belangrijker dan ooit!

KOM MEER TE WETEN OVER DIT CORONA-PROOF PROJECT

Moderne studentenflats middenin studentenstad Leuven.

Campus DEBERIOT 1heeft alles wat de moderne student zoekt. Dit mooi en luxueus studentenproject bevindt op een toplocatie in hartje Leuven. Dé perfecte uitvalsbasis voor de studenten die op zoek zijn naar een ruime, hoogwaardig afgewerkte thuis. Daarnaast is deze studentencampus dankzij de centrale ligging, grootte en afwerking van de flats ook een perfect investeringsproject.

Het charmante pand wordt volledig omgetoverd in een campus waarvan elke student droomt. Elke flat is gemeubeld, geschilderd en voorzien van eigen sanitair en douche en internetaansluiting. Alle flats zijn met andere woorden 100% instapklaar. Campus DEBERIOT is bovendien al 100% verhuurd, waardoor u kan genieten van een onmiddellijke return3.

vanaf6,01%nettorendement 2
2 jaar3gewaarborgdehuurinkomsten
Prijs vanaf4€ 166.000
Investeren in Campus DEBERIOT is rendabel en veilig investeren.

In de populaire studentenstad Leuven is er een enorme vraag naar studentenflats met centrale ligging. Bovendien wint duurzaamheid steeds aan belang en worden strengere normen opgelegd. Studenten (en hun ouders) verwachten ook heel wat meer vandaag de dag: duurzaamheid, kwaliteit, gemeenschappelijke ruimtes waar gestudeerd kan worden. Die toekomstgerichte visie maakt van Campus DEBERIOT een succesproject.

Campus DEBERIOT is een interessante investering voor u en uw (klein)kinderen. Enerzijds is het een ideale opportuniteit om hen te laten studeren en wonen in de levendige studentenstad, Leuven. Anderzijds kunt u, voor of na hun studies, genieten van maandelijkse huurinkomsten en op termijn een mooie meerwaarde behalen. Een win-win situatie dus! Met voldoende privacy en in het gezelschap van andere studenten voelt uw zoon of dochter zich hier ongetwijfeld snel thuis.

Geniet als investeerder van heel wat voordelen 1
Met Campus DEBERIOT kiest u voor een interessante en veilige investering in de populaire studentenstad, Leuven. Al vanaf € 166.000 4
Rendabel
Rendabel
  • Nettorendement vanaf 6,01% 2
  • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Zicht op meerwaarde door strategische locatie
  • Verkoop volledig onder registratie (geen btw) 1
Veilig
Veilig
  • 1 jaar gewaarborgde huurinkomsten 3
  • Inflatiebestendige investering: huurinkomsten worden geïndexeerd
  • Vlotte verhuur dankzij de strategische locatie
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Instapklare flats (gemeubeld en geschilderd)
  • Verhuur door professionele speler
Ontdek Campus DEBERIOT

CAMPUS DEBERIOT
Charles Deberiotstraat 11
3000 Leuven

Perfecte locatie voor de hippe student!

Campus DEBERIOT, gelegen tussen de Tiense- en Naamsestraat, ligt op een steenworp van verschillende universiteiten en hogescholen, tal van eet- en drinkgelegenheden, … Het gekende studentenrestaurant, Alma, bevindt zich op wandelafstand. Ook de winkels in de Bondgenotenlaan, de Oude Markt, de cinema (Kinepolis) en het park zijn op wandelafstand te bereiken.

Aanvullend is er een brede waaier aan sport-, kunst- en culturele mogelijkheden in de buurt te ontdekken. Met het openbaar vervoer vlakbij kunnen de studenten zich bovendien gemakkelijk verplaatsen. Het station van Leuven kan je op slechts 5 min fietsen al bereiken. Op een betere locatie kan een student niet “op kot” zitten.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Woongebied met cultureel-, historisch en/of estetische waarde. Vergunning uitgereikt. Geen verkavelingsvergunning. Geen bestuurlijke of rechterlijke maatregel. Geen voorkooprecht. Het onroerend goed is gelegen in een beschermd stadsgezicht, opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed en vastgestelde archeologische zones, en binnen de erfgoedcluster middeleeuwse stadskern en poortstraten (voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be).

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.
(4) Excl. kosten (verkoop onder registratie).

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.