Campus Predikheren

Crisisbestendig investeren? Welkom bij REALIS!

Dankzij DIRECTE, gewaarborgde rendementen en daadkrachtige solvabele partners kan u er van op aan dat uw investering crisisbestendig is én blijft! De REALIS-projecten bewezen de laatste maanden al tegen de crisis op te kunnen. Bovendien biedt REALIS enkel projecten aan die voorzien in residentiële basisbehoeften, die dus nooit wegvallen. Wonen, studentenflats, zorgcentra en herstelverblijven op slimme locaties zijn en blijven belangrijker dan ooit!

KOM MEER TE WETEN OVER DIT CORONA-PROOF PROJECT

Trendy wooncomfort op een slimme locatie

Met Campus Predikheren1 investeert u in een rendabel vastgoedproject in een hippe buurt in Lier. Deze gloednieuwe, instapklare campus op een slimme locatie verzekert u een mooi rendement. Bovendien geniet u als investeerder van maar liefst 5 jaar huurgarantie.

In Campus Predikheren is elke studentenflat gemeubeld, geschilderd en voorzien van eigen sanitair, douche en internetaansluiting. Alle flats zijn dus 100% instapklaar. Met daarbovenop nog eens een gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keuken en een fietsenstalling, vinden de studenten alles wat ze nodig hebben. Met andere woorden, dé perfecte uitvalsbasis voor studenten.

vanaf6,96%nettorendement 2
gedurende5 jaargewaarborgde inkomsten3
prijs vanaf 4€ 113.000
Rendabele investering
Campus Predikheren, is genieten van een veilige, zorgeloze en rendabele investering, dankzij onze REALIS DIRECT formule.

Ga voor een topinvestering in hartje Lier. Campus Predikheren is de droom voor elke investeerder door het zicht op een hoog rendement én de 5 jaar huurgarantie. U geniet van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen. A-STAR Group, gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van studentenhuisvesting biedt u namelijk een complete oplossing aan. Het project is volledig klaar én met de REALIS DIRECT formule bent u zeker van onmiddellijke inkomsten. Een win-win situatie dus!

Lier beschikt met Campus Louis Zimmer van AP Hogeschool Antwerpen en de Thomas More, afdeling Lier, over twee hogescholen. In functie hiervan werd het stadsplan “Lier voor Studenten” uitgegeven. Dit plan biedt een overzicht van de troeven van Lier als studentenstad: het ruime aanbod van horecagelegenheden en winkels, de vele sport- en ontspanningsmogelijkheden, de vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de gezellige stadskern.

Geniet als investeerder van heel wat voordelen 1
Campus Predikheren is een interessante investering voor u en uw (klein)kinderen. Enerzijds is het een ideale opportuniteit om hen te laten studeren en wonen in de mooie studentenstad Lier. Anderzijds kunt u, voor of na hun studies, genieten van directe, maandelijkse huurinkomsten en een hoog rendement.
Rendabel
Rendabel
  • Nettorendement vanaf 6,96% 2
  • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Zicht op meerwaarde door slimme locatie
  • Verkoop volledig onder registratie (geen btw) 1
Veilig
Veilig
  • 5 jaar gewaarborgde huurinkomsten 3
  • Inflatiebestendige investering: huurinkomsten worden geïndexeerd
  • Vlotte verhuur dankzij professionele partij A-Star Group
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Instapklare flats (gemeubeld en geschilderd)
  • Verhuur en beheer door professionele partner
Ontdek Campus Predikheren

Campus Predikheren
Predikherenlaan 37-39
2500 Lier

Perfecte locatie voor de hippe student!

Campus Predikheren, gelegen in de Predikherenlaan in Lier, ligt op een steenworp van de twee grootste hogescholen, tal van eet- en drinkgelegenheden,... . Zo zijn de twee hogescholen op wandelafstand of met de fiets te bereiken. De hippe buurt rond de Grote Markt en het Zimmerplein liggen op een steenworp van het project. Ook de winkels in de Antwerpsestraat, het station, het stadspark en de bibliotheek zijn op wandelafstand te bereiken.

Aanvullend is er een brede waaier aan sport- kunst- en culturele mogelijkheden in de buurt te ontdekken. Met het openbaar vervoer vlakbij kunnen de studenten zich bovendien gemakkelijk verplaatsen. Het station van Lier is op 5 min fietsen al te bereiken. Op een betere locatie in Lier kan een student niet “op kot” zitten.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige informatie: Vergunning uitgereikt, Woongebied volgens het Gewestplan Mechelen; en Art. 1: afbakeningslijn kleinstedelijk gebied Lier volgens PRUP Afbakeningslijn kleinstedelijk gebied Lier, Geen verkavelingsvergunning. Geen bestuurlijke of rechterlijke maatregel. Geen voorkooprecht. Het onroerend goed is gelegen in een beschermde archeologische zone (voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be).

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door promotor gedurende looptijd contract.
(4) Excl. kosten (verkoop onder registratie).

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.