Rendement in 2020

Brengt uw spaarboekje nog op?

Veel Belgen rekenen op hun spaarboekje om extra rendement te creëren. Het is natuurlijk verstandig om een voldoende grote financiële buffer achter de hand te hebben. Helaas levert sparen bij de bank niets meer op. Wegens de inflatie neemt uw geld in de meeste gevallen zelfs af in waarde. Daarom is het vandaag de dag slim om op zoek te gaan naar alternatieven en te kijken hoe u een deel van uw spaargeld op een andere veilige en zorgeloze manier kan laten renderen.

“Sparen zit nu éénmaal in het DNA van de Belg”, klinkt het vaak bij bankiers. Maar Belgen hebben niet alleen sparen, maar ook bakstenen in hun DNA. En laat dat laatste nu net het ideale alternatief zijn om zorgeloos rendement te creëren. Investeren in vastgoed is een verstandige manier om meer rendement uit uw geld te halen en is bovendien ook zorgeloos mits de juiste vastgoedformule.

Waarop moet u letten bij het investeren in vastgoed?

Kies voor defensieve en veilige investeringen, dit wil zeggen: kies voor bewezen en onderbouwde vastgoedconcepten. Ook is het aangeraden om te investeren in projecten waarbij u volle eigenaar wordt van het vastgoed. Zo kan u genieten van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen.

Als laatste tip raden we aan om te gaan voor zorgeloze investeringen, waarbij er een complete verhuur- en beheersoplossing door een gespecialiseerde partij wordt aangeboden. Het type contract bepaald bovendien ook hoe zorgeloos het vastgoed is. Het is ook aangewezen om te kiezen voor projecten met gewaarborgde inkomsten op lange termijn. Zo bouwt u op een zorgeloze manier een extra inkomen voor later.

Kortom: laat u goed adviseren alvorens te investeren en stel de juiste vragen.

 

 

TIP: U kan terecht bij vastgoedspecialist REALIS om advies op maat te krijgen over het juiste vastgoedproject.

Neem contact op met REALIS

 

Bronnen:https://financer.com/nl/sparen/geld-investeren/#tips, https://www.demorgen.be/nieuws/spaarvarken-blijft-populair~b282ed18/