De aanwezigheid van het Coronavirus valt niet te ontkennen. Iedere sector voelt het, de ene al wat drastischer dan de andere. Neem nu bijvoorbeeld de beurs, de BEL 20 verloor al op slechts één maand tijd 40%. Veilig investeren doet u dus best op een andere manier. Een rendabele vastgoedinvestering is er 1 van. Maar hoe zit het nu met de vastgoedsector in deze economisch onzekere tijden?

bakstenen

Investeren in bakstenen, is investeren in zekerheid.

De vastgoedsector bewees in het verleden al crisisbestendig te zijn en dit zien we vandaag de dag opnieuw. De vastgoedmarkt blijft stabiel om 2 simpele redenen: bakstenen zijn écht tastbaar en is het minst conjunctuur gevoelig tegenover andere investeringsproducten. Een dak boven uw hoofd is en blijft een basisbehoefte, ondanks de economische situatie, en zo doende ook uw investeringsvastgoed.

Studenten hebben studentenkoten nodig, huisverlaters en gezinnen zijn op zoek naar een nieuwe woning, ouderen hebben nood aan extra zorg en hebben een aangepaste woning nodig zoals een assistentiewoning of een plek in een woonzorgcentrum, … Het is duidelijk dat er altijd vraag zal zijn als het gaat over vastgoed en daarom kan u zeker zijn van een investering dat écht zal blijven renderen.

Wat brengen bakstenen op?

Bij een investering in vastgoed kan u rekenen op een mooi rendement. Bovendien kan u vertrouwen op de zekerheid van bakstenen, iets wat u niet heeft bij een investering in aandelen op de beurs. Bij vastgoed kan u genieten van een maandelijks of periodiek rendement, wanneer uw vastgoed wordt verhuurd. Daarenboven is zo’n investering ook gericht op de toekomst en kan u op termijn uw vastgoed met een mooie meerwaarde verkopen. Klinkt als een win-win situatie, niet?

Uiteraard is niet elk type vastgoed even interessant voor iedereen. De ene is op zoek naar een hoog rendement en de andere wilt liever een zorgeloze lange-termijn investering zonder de handen uit de mouwen te moeten steken. Laat u daarom goed adviseren door een professional en kies voor een investering op maat van uw wensen. Laat het nu net dat zijn waarin REALIS specialist is. Niet alleen geven wij advies op maat, maar kijken wij ook samen met u naar een all-in oplossing.

Met het REALIS Care Plan kan u immers verschillende wensen in vervulling laten gaan. Een vastgoedinvestering gekoppeld aan een all-in formule dat niet alleen gewaarborgde inkomsten op lange termijn garandeert, maar ook nog eens volledig zorgeloos is dankzij het overlaten van de verhuur en het beheer aan een professionele partner. U hoeft dus enkel te genieten van een bijkomend inkomen en te dromen over uw meerwaardepotentieel.

 

Bronnen:https://www.vastia.be/nl/2011/01/15/vastgoed-kopen-een-zekerheid-in-tijden-van-crisis/ https://www.brody.be/nl/nieuws/woonleningen/wcpapier-of-vastgoed

contacteer onsInvesteer nu in uw toekomst

Wacht niet langer en ga op onderzoek naar uw ideale vastgoedinvestering. Het land mag dan wel in lockdown zijn, REALIS blijft ook nu goed bereikbaar om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn. U kan ons contacteren via verschillende digitale kanalen. Wij informeren u en beantwoorden met plezier al uw vragen over onze werkwijze, de projecten en andere specifieke vragen. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog.

 

Contacteer ons