REALIS biedt unieke nieuwbouwappartementen aan die uitstekend zijn als investering. Zoals elk project van REALIS, dragen ook de nieuwbouwappartementen het RIS-label, wat duidt op een zorgvuldige screening waarbij locatie, zicht op meerwaarde, nettorendement, prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteit een pertinente rol spelen. U kunt dus prat gaan op een investering die loont.

Nieuwbouwappartementen
Een investering in een ‘klassiek’ nieuwbouwappartement blijft een goede investering, toch als het volgens de regels van de kunst geselecteerd is.

En dat doen de Real Estate Investment Advisors met meer dan 20 jaar ervaring als de beste. Bij REALIS kunt u kiezen uit verschillende projecten: instapklare woningen, projecten in aanbouw en vastgoedprojecten waarvoor de plannen klaarliggen. In welk project u ook investeert, REALIS-vastgoed draagt altijd het RIS-label: gegarandeerd een rendabele, veilige en zorgeloze investering!

Waarom investeren in nieuwbouwappartementen?
De voordelen op een rijtje
  • Toplocaties waar vraag & aanbod niet in evenwicht zijn
  • (Ver)huurgarantie
  • Moderne nieuwbouwwoningen met kwaliteitsgarantie
  • Hoog aantoonbaar nettorendement
  • Correcte prijs-kwaliteitsverhouding
  • Zicht op meerwaarde
  • Vanaf eigen inbreng van € 75.000, in combinatie met een geschikte financiering

Investeren bij REALIS, investeren in de toekomst

REALIS biedt niet eender welk type vastgoed aan.
Alle REALIS-projecten worden aan strenge voorwaarden onderworpen. De ervaren specialisten van REALIS screenen en analyseren bij elk project nauwgezet de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfortniveau en nog andere pijlers die niet enkel de waarde bepalen van uw investering, maar ook de toekomst en duurzaamheid.
Of u nu kiest voor één unit of een volledig complex, de REALIS-adviseurs geven zich altijd 100% voor uw project.

Ontdek de projecten