GreenHouse hotelvastgoed

Dit uitzonderlijke vastgoedproject werd zorgvuldig geselecteerd door vastgoeddeskundige REALIS en draagt ook het RIS-kwaliteitslabel. Naast de verrassende garanties, het aantoonbaar hoge netto rendement en de vele fiscale voordelen, geniet het project ook van de locatie, reputatie, voorzieningen en service van het designhotel. Bovendien is het project volledig zorgeloos dankzij het beheer en de uitbating door de professionele partner Everland. Niets dan voordelen!

Het project is nu al een schot in de roos dankzij de strategische ligging nabij het Zuidstation, aan de Luchtvaartsquare in Brussel. Wandelen naar het centrum kan in nog geen 10 min, bovendien liggen de metro- en tramstations om de hoek. De welbekende eet- en antiekmarkten, leuke winkeltjes en gezellige bars zijn allemaal te voet bereikbaar. Ook de Louizalaan om te winkelen is makkelijk te bereiken, net zoals de prachtige wijken Elsene en Sint-Gillis. Dit maakt van GreenHouse een fantastisch startpunt om Brussel te verkennen.

Iets voor u?

  • Strategische ligging vlakbij het Zuidstation
  • Zorgeloos dankzij uitbating en beheer door professionele partner Everland
  • Talloze investeringsvoordelen waaronder gewaarborgde inkomsten op lange termijn1, inkomsten vrijgesteld in de personenbelasting2...
  • Rendement niet afhankelijk van de bezettingsgraad
Op woensdagavond 25 september om 19u. stelt REALIS, samen met de ervaren uitbater Everland, u graag het project voor op het exclusieve lanceringsevent. Daar komt u alles te weten over GreenHouse.

Reserveer nu snel uw gratis plaats!
Wij verwelkomen u graag op woensdagavond 25 september 2019 om 19u. in het hoofdkantoor van REALIS, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen.

JA, ik schrijf mij graag in voor het lanceringsevent.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897

 

(1) Gegarandeerd door de uitbater gedurende looptijd contract.

(2) Voorwaarden op aanvraag.