REALIS biedt ook commerciële ruimtes te koop aan, al dan niet verbonden aan één van de nieuwbouwprojecten. Net als bij het andere vastgoed worden ook de commerciële ruimtes zorgvuldig gescreend op ligging, bereikbaarheid, prijs-kwaliteitsverhouding en nog zoveel meer pijlers die van uw investering of onderneming een schot in de roos maken.

Commerciële ruimte - Residentie Steen

 

Steenokkerzeel – Residentie Steen

Commerciële ruimte

Ligging

Steenokkerzeel verwelkomt in de Mulslaan een gloednieuwe residentie met 32 erkende assistentiewoningen, Residentie Steen1. In deze moderne residentie is er op de gelijkvloerse verdieping ook een commerciële ruimte te koop. Bent u een ondernemer en wilt u genieten van de toplocatie in het centrum van Steenokkerzeel? Ontdek de troeven van deze commerciële ruimte! 

Ruimte

  • Commercieel pand
  • 79,45 m2
  • Casco opgeleverd dus volledig in te richten naar eigen smaak.
  • Strategische ligging

Vraagprijs: € 165.000 (excl. btw en kosten)

Ik wens meer informatie

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen verkooprecht. Ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.

Residentie Picard

 

Brussel – Residentie Picard

Commerciële ruimte

Ligging

Gelegen tegenover Tour & Taxis in Brussel, is een ruime commerciële ruimte te koop in Residentie Picard1. Op de gelijksvloerse verdieping kan u uw zaak in een bloeiende wijk een vliegende start geven. Voor de young potentials lonkt in deze buurt een beloftevolle toekomst, want hier huizen enkel de creatiefste en innovatiefste bedrijven.

Ruimte

  • 152 m2
  • Casco opgeleverd dus volledig in te richten naar eigen smaak.

Vraagprijs: € 349.000 (excl. btw en kosten)

Ik wens meer informatie

Stedenbouwkundige info: Gemengde zone.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gewaarborgd gedurende looptijd contract, gewaarborgd door promotor.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 504.897